• Showroom DLS Header
 • Showroom DLS 12 Header
 • Showroom DLS 8 Header
Zoek nieuwe

OPEL PERSONEN-
EN BEDRIJFSWAGENS

BEKIJK ONS AANBOD

Tweedehands

ZOEK EEN
TWEEDEHANDS
WAGEN

BEKIJK ONS AANBOD

Service en herstelling

Service en herstellingen

Opel - Chevrolet - Cadillac - Corvette

MAAK EEN AFSPRAAK

Carrosserie

Carrosserie Herstellingen

MAAK EEN AFSPRAAK

Proefrit

Vraag online
uw proefrit aan

MAAK EEN AFSPRAAK

Sint-Martens-Latem

Sint-Martens-Latem

BEKIJK ONS AANBOD

Deze zomer gaan de Gentse Feesten opnieuw van start en traditioneel blijft onze showroom open tijdens de Gentse Feesten.

Kom gerust eens langs en profiteer van onze zomerdeals. 

De receptie, werkplaats en magazijn zijn gesloten van zaterdag 16 Juli tot en met zondag 31 Juli.

Voor dringende technische bijstand langs de weg kan u bellen naar Opel Assistance op 0800/16 722 in België of +32 22332612 voor bijstand in het buitenland.

Deze service is gratis tijdens het eerste jaar van de garantieperiode en kan dan verlengd worden wanneer U op onderhoud komt.

Wilt u een afspraak maken voor de werkplaats, dan kan dit op onze website of via uw myOpel account.

Vanaf 1 Augustus staat ons voltallig team opnieuw klaar voor u. 

Wij wensen iedereen een fijn en zorgeloos verlof toe! 

Team Deleersnyder

Laatste nieuws van Deleersnyder

 • GESLOTEN OP DAG VAN DE ARBEID 01/05

  Op maandag 1 mei 2023 is de concessie gesloten wegens feestdag Dag van de Arbeid. Vanaf dinsdag 2 mei 2023 zijn wij terug open.

  Lees meer...

 • TIJDELIJKE INGANG VIA DE WAZENAARSTRAAT

  Vanwege onvoorziene omstandigheden is de ingang via de Alexis Dallièrestraat op dit moment niet toegankelijk. Om toegang te krijgen tot het gebouw, kunt u de borden volgen die zijn gemarkeerd met "OPEL". Deze borden leiden u via de Louis de Smetstraat naar de Wazenaarstraat, waar u rechtsaf slaat  

  Lees meer...

 • Car-Pass Trusted Provider 2023

  Wanneer uw auto bij ons voor een dergelijke dienst binnenkomt, sturen wij altijd de bijbehorende kilometerstand door naar Car-Pass. Hierdoor wordt er een gedetailleerd overzicht gecreëerd van de kilometerstand op verschillende datums, wat een waardevolle bijdrage levert aan een eerlijke handel in tweedehands voertuigen en de bestrijding van fraude met kilometertellers. Bovendien verstrekken wij bij de aflevering van uw tweedehands auto een Car-Pass, zodat u ook in dat geval verzekerd bent van de juiste informatie over de kilometerstand van uw voertuig. Wij hechten namelijk veel waarde aan transparantie in onze dienstverlening.

  Lees meer...

 • Uitreiking van de Customer Delight Award

  Bij Deleersnyder staan wij garant om onze familiale sfeer en persoonlijke aanpak gecombineerd met een hoog kwaliteitsniveau. Daarom mochten wij vorige week de Customer Delight Award in ontvangst nemen. Deze werd uitgereikt door de Stellantis groep. Dit is een bekroning voor de geweldige motivatie van het volledige team van Deleersnyder. Wij zijn fier op ons team voor hun dagelijks inzet en zullen ook in 2023 alle klanten bedienen met een brede glimlach.                Bekijk hier onze Facebookpagina!

  Lees meer...