Nieuws

Opel Professional Days: 50% korting op opties

Bij de keuze van uw nieuwe bedrijfswagen let u op het design, het comfort én het budget, want u bent tenslotte een echte professional. Daarom zijn er voor u tot eind oktober de Opel professional Days waar u 50% korting krijgt op alle opties.

Lees verder

Gratis controle van uw Opel

Van maandag 16 september tot en met zaterdag 21 september kan u met uw Opel terecht in onze garage voor een gratis Check & Go. Terwijl u in onze wachtzaal geniet van een drankje, kijken onze specialisten uw auto na op 10 belangrijke punten.
 

Lees verder

Uw Opel Moment tem 25 september

Keuzes maken, dat doen we allemaal op onze eigen manier. Zo zijn er mensen die direct weten wat ze willen. De doeners, de snelle beslissers. Maar dan zijn er ook ...

Lees verder

Jaarlijks verlof 2019

Naar goede gewoonte blijft onze showroom ook dit jaar open tijdens de Gentse Feesten, kom gerust eens langs en profiteer van onze zomerdeals. De receptie, werkplaats en magazijn zijn gesloten van maandag 22 juli tot en met zaterdag 3 augustus.

Lees verder

Bezoek in de garage

Naar goede gewoonte kwam er ook dit jaar een groepje kleuters langs van Free-Time. Ze volgden een kampje met als thema 'de garage' dus dan kon een bezoekje aan een echte garage uiteraard niet ontbreken! 

Lees verder

Paaswedstrijd: wie zoekt die vindt!

De paashaas heeft iets achtergelaten! In één van onderstaande auto's heeft hij een gouden autootje (het moeten niet altijd eieren zijn ;-)) verstopt.

Lees verder

Certificaat Carrosserie

Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker. Daarom zijn wij trots te kunnen melden dat onze carrosserie afdeling na een externe controle het certificaat 'Long Life Repair' heeft gekregen.

Dit houdt in dat wij onder meer:

Lees verder

Autosalon 2019

Naar aanleiding van het autosalon is de showroom de hele maand januari open, zelfs op zondag.

Lees verder

En een gelukkig nieuwjaar!

2018 loopt op z'n einde, we kunnen terugblikken op een geslaagd jaar met een aantal memorabele evenementen zoals het autosalon, onze Ladies Night en recent ook ons VIP event. We willen jullie dan ook van harte bedanken...

Lees verder

Vrolijk kerstfeest!

De medewerkers van Opel Deleersnyder Gent wensen jullie hele fijne en warme kerstdagen toe!

Opgelet, door de feestdagen zijn onze openingsuren licht gewijzigd:

Lees verder

Nieuwe benaming benzine en diesel in tankstations

Vanaf 12 oktober 2018 worden in de tankstations nieuwe etiketten gebruikt voor benzine en diesel.

Lees verder

Dubbel zoveel Deleersnyder op zaterdag 8 september

Op zaterdag 8 september is garage Deleersnyder maar liefst op twee verschillende plaatsen actief!

Lees verder

Hoog bezoek

Vorige week donderdag kwamen deze kleuters van Free-Time onze garage een bezoekje brengen.

Lees verder

Jaarlijks verlof 2018

Vanaf zaterdag 14/7 tot zondag 29/7 genieten de meeste van onze medewerkers van hun jaarlijkse vakantie. 

Onze Opel showroom op de Brusselsesteenweg 125 in Ledeberg blijft echter open van 9 tot 13 uur en van 14 tot 18 uur en zaterdag tot 17 uur. (09/210.76.56)

Lees verder

Geslaagde Ladies Night

En of het een geslaagde avond was! Een honderdtal enthousiaste dames waren aanwezig en ...

Lees verder

Ladies Night op donderdag 17 mei

Op donderdag 17 mei rollen wij de rode loper uit voor al onze dames. Ze worden uitgenodigd op onze exclusieve Ladies Night.

Lees verder

Actie stockwagens

Nu de temperaturen weer lichtjes beginnen te stijgen, steken ook in garage Deleersnyder de eerste lentekriebels de kop op.

Lees verder

Nieuwe Opel showroom

Nadat het interieur van de showroom al volledig vernieuwd werd, was het nu tijd om de gevel een grondige facelift te geven.

Showroom opel deleersnyder Gent 2018

Lees verder

Wij wensen jullie een voorspoedig en gezond 2018 !

Het Opel Deleersnyder team wenst jullie een voorspoedig en gezond 2018 !

Op 12 januari begint het jaarlijkse autosalon in Brussel.

Lees verder

Brusselsesteenweg heropend

Een nieuwe showroom op een nieuwe steenweg

Vrijdag 16 september 2016 is het dan zover, de Brusselsesteenweg zal vanaf 16h feestelijk geopend worden. 

Lees verder

Verlof 2016 / Gentse Feesten

Vanaf zaterdag 16/7 tot zondag 31/7 genieten de meeste van onze medewerkers van hun jaarlijkse vakantie. 

Onze Opel showroom op de Brusselsesteenweg 125 in Ledeberg blijft echter open van 9 tot 13 uur en van 14 tot 18 uur en zaterdag tot 17uur. (09/210.76.56)

Lees verder

Auto salon actie

Salonactie

30 Private Lease Opel Corsa's staan in onze garage aan 199€ per maand. Kom ons bezoeken van 14 tot 24 januari en verneem er alles over.

Lees verder

Beste wensen 2016

Vanwege het hele Deleersnyder - team wensen we U een goed eindejaar en een voorspoedig 2016 !

Bovenal een goede gezondheid en veilig op weg.

Onze service en magazijn zijn ook open tussen Kerst en Nieuwjaar op 28, 29 en 30 december. Op donderdag 31 december maken de medewerkers van de naverkoop de brug, de verkoop is open op 31 december tot 16h en vanaf 4 januari 2016 staan we opnieuw paraat.  Prettige feesten!

Lees verder

vanaf 25/11 garage Deleersnyder bereiken

Wijziging verkeerssituatie

vanaf 25/11 gaat de vernieuwde kant van de Brusselsesteenweg terug open.
Wat betekent dit concreet om onze garage te bereiken :
- komende van Ledeberg kan U via de Fransevaart op de steenweg geraken (kleine afslag op het rondpunt rechtover Speurder)
- Vanaf de E17 slaat U op de Brusselsesteenweg in aan het Q8 tankstation (Ankerslaan) en via de Oude Brusselseweg kan U langs de achterzijde de Alexis Dalièrestraat en de garage bereiken

Lees verder

Deleersnyder bereikbaar

Vanaf 4 augustus 2015 inrit garage via A.Dallièrestraat bereikbaar.

Gezien de werken voor onze showroom aan de Brusselsesteenweg plaatsvinden kan je de inrit van de garage best bereiken via de Oude Brusselseweg te volgen tot aan de D. Toeffaertstraat zo kom je in de Alexis Dallierestraat en de inrit van onze garage. Er staan zoveel mogelijk pijltjes met OPEL > om de richting aan te duiden.

Lees verder

Verlof 2015

Vanaf zaterdag 18/7 tot zondag 2/8 genieten de meeste van onze medewerkers van hun verdiende jaarlijkse vakantie.
Vanaf dinsdag 28/7 is onze verkoop in de showroom op de Brusselsesteenweg 125 in Ledeberg opnieuw open van 9 tot 18 uur. (09/210.76.56)
Tot vrijdag 24/7 kan men voor dringende gevallen terecht in onze satelietvestiging Van Acker in Lokeren. (09/342.83.10)
Voor erg dringende technische bijstand langs de weg kan men bellen naar Opel Assistance op 0800/16.722 in België of 32/2/233.26.12 voor bijstand in het buitenland. Deze service is gratis voor klanten die een abonnement bij ons hebben genomen bij hun onderhoud, of tijdens het eerste jaar van de garantieperiode. Andere klanten dienen zich lid te laten maken.

Wil je reeds online een afspraak maken dan kan dit 24/24h via www.myopel.be

Vanaf maandag 3/8/2015 is onze voltallige ploeg opnieuw tot uw dienst.

Lees verder

Bruis9050

Vanaf 4 augustus 2015 begint de aannemer voor onze garage te werken aan de Brusselsesteenweg. We blijven bereikbaar via de Alexis Dallierestraat ! Ook het kruispunt aan de Burvenichstraat is dan terug open voor het verkeer, wat een gemakkelijkere toegang zal bieden. (zie www.brusselsesteenweg.be)

De handelaars van de Brusselsesteenweg willen ook samen hun klanten voor deze ongemakken op een positieve wijze tegemoetkomen en verenigden zich in www.Bruis9050.be De klanten kunnen hierdoor deelnemen aan de acties en met de tombola prachtige prijzen winnen.

bruis logo 2 pages2

Lees verder

wegenwerken Brusselsesteenweg

Garage Opel Deleersnyder blijft bereikbaar tijdens de werken aan de Brusselsesteenweg

De werken aan de Brusselsesteenweg schieten goed op. De aannemer is aan de bruggen van de Keizerpoort begonnen die de aansluiting van de Brusselsesteenweg met de Gentse stadsring vormen. Via Ledeberg kerkplein en de Langestraat is de garage goed bereikbaar. Er is staduitwaarts verkeer mogelijk op de Brusselsesteenweg richting Gentbrugge en de E17. Op de site www.brusselsesteenweg.be ziet u de recentste info en omleidingen. Onze medewerkers kunnen ook telefonisch individueel advies geven. 09/230.58.15 In onze ruime parking via de Alexis Dalierestraat hebt u geen parkeerstress !

thumb c72192a0 b4f9 474e 83e3 be8a2e72023b

Klik op het plannetje

Lees verder

Deleersnyder MyCar Gent

Deleersnyder MyCar Gent

Geplaatst · 16 januari 2015 in Sint-Martens Latem
Een nieuwe mijlpaal voor de site van Deleersnyder in Sint-Martens Latem.
We zijn een samenwerking aangegaan met de MyCar.be organisatie voor de verkoop van bijna nieuwe wagens op onze site aan de Kortrijksesteenweg 158 in Latem. Breng ons snel een bezoek en ontdek de vele buitengewone aanbiedingen ! Bijna nieuwe wagens van alle merken aan uiterst voordelige prijzen !  Bij MyCar Deleersnyder. Tijdens het autosalon ook open op zondag. Klik op http://www.mycar.be/nl/contact-dealer?dealer=7 voor een overzicht van onze actuele stockwagens in Latem.
 
 002

Lees verder

Wensen 2015

Het hele Deleersnyder - team wenst U een goed eindejaar en een voorspoedig 2015 !

Bovenal een goede gezondheid en veilig op weg met een goede auto. Indien er toch iets zou haperen gaan we U met onze kennis en ervaring zo goed mogelijk verder helpen.

Onze service en magazijn zijn open tussen Kerst en Nieuwjaar op 29, 30 en 31 december. Op vrijdag 2 januari maken de medewerkers van de naverkoop de brug, de verkoop is open op 2 en 3 januari 2015. 
Prettige feesten.

Lees verder

Hoe Deleersnyder bereiken

Vanaf vandaag 8 /10 /2014 tot eind november zijn de afritten op de E17 Gentbrugge gesloten. Ook de oprit in Gentbrugge richting Antwerpen is afgesloten. Enkel richting Kortijk is de oprit in Gentbrugge open. Omrijden doe je best door het omleidingsplan te volgen via de R4 en afrit 6 in Melle richting Gent te nemen en zo de Brusselsesteenweg te bereiken. Via Gent is het gemakkelijk om via de kleine ring aan de Keizerpoort de Brusselsesteenweg en onze garage te bereiken. Complete en actuele info op www.brusselsesteenweg .be

Lees verder

Deleersnyder bereikbaar

Nieuwe fase in de werken van de Brusselsesteenweg : de meeste op en afritten van de autostrade E17 worden afgesloten.

Zoals iedereen reeds ondervonden heeft vinden er veel belangrijke en ingrijpende wegenwerken tegelijkertijd plaats in Gent. Ook de Brusselsesteenweg in Ledeberg wordt momenteel erg grondig aangepakt. De werken verlopen in verschillende fasen. In een eerste fase pakt men het brede deel, met vier rijstroken aan, daarna zal men ook het smalle gedeelte voor onze garage vernieuwen. De betrokken diensten kunnen geen planning van de werken geven, o.a. omdat men de tram sporen van De Lijn in een eigen bedding wil leggen, en hier heel veel komt bij kijken.

Wij kregen echter de belofte dat onze garage STEEDS BEREIKBAAR zal blijven voor onze klanten, leveranciers en medewerkers. Voor de recente informatie over hoe garage Deleersnyder te bereiken kijkt U best op de website : www.brusselsesteenweg.be

Via de kleine ring rond Gent en via de Keizerpoort is het momenteel het gemakkelijkst om Opel Deleersnyder te bereiken.

Wij excuseren ons voor de mogelijke hinder die dit veroorzaakt ! Onze medewerkers kunnen U steeds persoonlijk telefonisch adviseren op 09/230.58.15

Onze bezoekers kunnen hun wagen gerust parkeren in onze ruime parking via de Alexis Dalièrestraat.

Lees verder

Ajuinmarkt Lichtstoet

Welkom op onze opendeurdagen van 22, 23 en 24 augustus 2014 tijdens de 91e Ajuinmarkt en Lichtstoet op de Brusselsesteenweg in Ledeberg.

Speciale voorwaarden op een keuze nieuwe en tweedehandswagens !

Lees verder

Jaarlijks verlof 2014

Onze garage in Gent - Ledeberg op de Brusselsesteenweg 125 blijft tijdens het verlof open, ook tijdens de Gentse Feesten

Onze showroom Kortrijksesteenweg 158 in Sint-Martens- Latem is gesloten van 14 juli tot 5 augustus 2014.

Lees verder

Opel Deleersnyder bereikbaar

Garage Deleersnyder is opnieuw vlot bereikbaar ! Er vinden nog werken plaats op het brede deel van de Brusselsesteenweg naar de op en afrit van de E17, zonder veel hinder, gezien er steeds één rijstrook in beide richtingen open blijft. Recentste info op : http://www.brusselsesteenweg.be/  

Lees verder

Bereikbaarheid garage Deleersnyder

Deleersnyder blijft bereikbaar tijdens de werken op de Brusselsesteenweg

Voor de werken van De Lijn op de Brusselsesteenweg heeft men van de Brusselsesteenweg tijdelijk een éénrichtingsstraat gemaakt.

Lees verder

Werken Brusselsesteenweg Ledeberg

Info : Bereikbaarheid garage Opel Deleersnyder Gent tijdens de werken op de Brusselsesteenweg in Ledeberg.

Lees verder

Opel Adam

DSCN1135 Opel Deleersnyder AdamEen jaar na zijn lancering blijft de ADAM alleen maar verbeteren. Opels elegante, stedelijke trendsetter en personalisatiekampioen staat ondertussen bekend als de meest individualiseerbare kleine auto met de beste connectiviteit. Op het volgende autosalon van Genève (6 t/m 16 maart 2014) zal hij bovendien uitpakken met een gloednieuwe turbo­benzinemotor met drie cilinders die een nieuwe standaard oplegt wat betreft verfijning, koppel bij laag toerental en efficiëntie. En dat is nog niet alles: deze motor van de nieuwe generatie zal gecombineerd worden met een handgeschakelde zesversnellingsbak, eveneens van de nieuwe generatie. Nieuwe kleuren en afwerkingsopties zullen de zowat eindeloze reeks personalisatiemogelijkheden van de ADAM verder uitbreiden.

 

Meer details vindt u op de site:

http://media.gm.com/media/be/nl/opel/news.detail.html/content/Pages/news/be/nl/2014/opel/02-17-driecilinder.html

 

 Een jaar na zijn lancering blijft de ADAM alleen maar verbeteren. Opels elegante, stedelijke trendsetter en personalisatiekampioen staat ondertussen bekend als de meest individualiseerbare kleine auto met de beste connectiviteit. Op het volgende autosalon van Genève (6 t/m 16 maart 2014) zal hij bovendien uitpakken met een gloednieuwe turbo­benzinemotor met drie cilinders die een nieuwe standaard oplegt wat betreft verfijning, koppel bij laag toerental en efficiëntie. En dat is nog niet alles: deze motor van de nieuwe generatie zal gecombineerd worden met een handgeschakelde zesversnellingsbak, eveneens van de nieuwe generatie. Nieuwe kleuren en afwerkingsopties zullen de zowat eindeloze reeks personalisatiemogelijkheden van de ADAM verder uitbreiden.

 

Meer details vindt u op de media site:

http://media.gm.com/media/be/nl/opel/news.detail.html/content/Pages/news/be/nl/2014/opel/02-17-driecilinder.html

 

Lees verder

Deleersnyder Gent bvba

Graag willen we jullie op de hoogte brengen van de nieuwe naam en vennootschapsvorm van ons bedrijf.

Vanaf 20/12/2013 is de nieuwe naam van onze garage :

Deleersnyder Gent bvba

Alle andere gegevens zoals Adres, telefoon, BTW nummer, bankrekeningnummers, ... blijven onveranderd.

Lees verder

Chevrolet / GM

Zoals gisteren in de media verschenen heeft General Motors (GM) beslist zijn merkenstrategie in Europa te herzien.

Als gevolg hiervan heeft GM beslist om zich tegen eind 2015 terug te trekken met het merk Chevrolet in België en de meeste landen van Europa.

Als klant van garage Deleersnyder mag U erop rekenen dat wij de perfecte service en garantie zullen blijven verlenen. U kan steeds met uw Chevrolet bij ons terecht voor onderhoud en herstellingen.

Gezien vele onderdelen en technische specificaties dezelfde zijn van zustermerk Opel zijn wij het beste geplaatst om continuîteit te blijven bieden tijdens de hele levensloop van uw Chevrolet.

Alvast dank voor uw vertrouwen.

Meer en recente info kan u vinden op www.chevroleteurope.com

Lees verder

Opel Adam bij Deleersnyder Gent

Opel Adam bij Deleersnyder

De Opel Adam is de nieuwe moderne stadswagen van Opel die zich door zijn verrassend uiterlijk niet onopgemerkt zal laten voorbijgaan. De vele combinaties laten een perfecte personalisatie toe en het Intellilink systeem geeft een nieuwe dimensie aan infotainement. Kom ons bezoeken en verneem er alles over !

 

Lees verder

MyOpel Deleersnyder

Schrijf je nu in op My Opel bij garage Deleersnyder.

 Deleersnyder Gent My Opel PC

 

Lees verder

Autosalon

Van 11 tot 20 januari 2013 start het traditionele autosalon op de Heizel in Brussel.

Kom ons nu bezoeken in de showroom, want op de meeste modellen zijn de saloncondities al van toepassing !

Zo loopt er momenteel een spectaculaire actie op de Opel Astra en de Chevrolet Captiva.

deleersnyder gent opel showroom

 

Lees verder

17 december

Opendeurdag op zaterdag 17 december met presentatie van de nieuwe Opel Zafira Tourer en de Astra GTC !

Geniet die dag van de uitzonderlijke voorwaarden op stock voertuigen tot -30% (oa. door de ecopremie die vanaf 1/1/2012 wegvalt)

Gratis pannekoeken en Glühwein voor alle bezoekers!

Lees verder

Corvette Gent

Veel interesse voor de nieuwe Chevrolet Corvette Grand Sport bij Deleersnyder

Lees verder

Gentse Feesten / verlof

Onze garage in Gent - Ledeberg op de Brusselsesteenweg 125 blijft open ook tijdens de Gentse Feesten. 

Ook op de Kortrijksesteenweg 158 in Sint-Martens- Latem blijft de Chevrolet garage open.

Lees verder

Opel Astra Cabrio

Rij nog deze zomer met een prachtige nieuwe Opel Astra Cabrio

Lees verder

Chevrolet Orlando

De nieuwe Chevrolet Orlando staat nu in de showroom van Deleersnyder zowel in Gent als Latem !

Lees verder

Autosalon condities 2011

De autosaloncondities 2011 verlengd tot 31 januari

Ook op zondag 30/1 blijven onze showrooms uitzonderlijk open om iedereen nog de gelegenheid te geven om van de laatste promoties te genieten.

Lees verder

Prettige feesten

De medewerkers en directie van garage Deleersnyder wensen allen een Zalige Kerst en een veilig en gezond 2011 !

Lees verder

Flex Days

Opel Flex Days op zaterdag 18 september en van maandag 20 tot zaterdag 25 september.

Lees verder

Ajuinmarkt en Lichtstoet Ledeberg 2010

Op de ajuinmarkt en lichtstoet 2010 pakt garage Deleersnyder weer uit met talrijke nieuwigheden en promoties.

Lees verder

Speciale aanbieding Chevrolet Epica


Speciale aanbieding.

Chevrolet Epica

Lees verder

Nieuwe Movano

De nieuwe Opel Movano bedrijfswagen is er !

Lees verder

Opel Lifetime Mobility

Opel Lifetime Mobility - Levenslange Mobiliteit
 

Vanaf 1 januari 2010 kan U genieten van levenslange mobiliteit op uw Opel. Voorwaarde is dat u regelmatig het voorgeschreven onderhoud bij Deleersnyder doet, en de noodzakelijke herstellingen laat uitvoeren.

Lees verder

Autosalon 2010

Autosalon van 14 tot 24 januari 2010

Dit jaar is het weer verzamelen geblazen voor het grote autofeest op de European Motor Show in de Heizel in Brussel van 14 tot 24 januari.

Lees verder

Nieuwe b2b fleet verkoper

Deleersnyder team / fleet - b2b

Recent werd ons team versterkt met de komst van een nieuwe b2b fleet verkoper Nick De Busscher.

Lees verder

Nieuwe Opel Astra bij Deleersnyder

Kom de nieuwe Opel Astra als eerste in de showroom van garage Deleersnyder ontdekken

Lees verder

Dag van de klant 26 september


Chevrolet eerste automerk dat deelneemt aan de Dag van de Klant

Lees verder

Vestigingen van Chevrolet Deleersnyder

Bijkomende vestiging van Chevrolet DeleersnyderKortrijksesteenweg 158 A  Sint-Martens-Latem (tel. 09/226.24.50)

maandag - vrijdag 9 tot 12 uur  / 14.00 tot 18.00 uurlatem2
zaterdag 10 tot 17.00 uur
zondag gesloten Lees verder

Nieuw Model Opel Insignia!

De nieuwe Opel Insignia werd gekozen tot wagen van het jaar 2009 !

Lees verder

Opel Deleersnyder news

Nieuwe website voor Deleersnyder

Lees verder