Disclaimer Privacy beleid & Algemene voorwaarden

 

 

Disclaimer

De webmasters van Opel en Deleersnyder en hun aangestelden zetten zich maximaal in om de site permanent beschikbaar te houden en om fouten in de inhoud van de website te vermijden. Deleersnyder kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze site of het gebruik dat ervan kan worden gemaakt.

Garage Deleersnyder kan geen garantie bieden betreffende de veiligheid van de website, noch aansprakelijk gesteld worden voor de schade die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het gevolg is van een onderbreking in de beschikbaarheid van de site. Ook kan Deleersnyder niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van andere websites waarnaar een hyperlink wordt gelegd op deze site, noch voor de schade die zou kunnen resulteren uit het raadplegen van deze sites. Niets van deze site mag worden overgenomen of gecopieerd zonder schriftelijke toelating van Deleersnyder.

Privacy beleid

Uw persoonsgegevens worden door Deleersnyder Gent bvba verwerkt, met zorgvuldig respect voor uw privacy en volgens de GDPR / AVG wetgeving voor klantenbeheer op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw bestelling of aankoop en voor direct marketing of om u nieuwe producten of diensten aan te bieden op basis van ons gerechtvaardigd belang om te ondernemen. Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op direct marketing, volstaat het ons dat mee te delen op info”ad”deleersnyder.be. Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van gegevensverwerking vindt u op

http://opel.deleersnyder.be/nl/privacy-cookies-beleid/

 

Algemene voorwaarden

AV Deleersnyder